تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آموزش جدیدترین ترفندهای ویندوز - بزرگترین سایت ترفند ها


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 44
  • بازدید دیروز : 228
  • بازدید کل : 925668

The Control Panel may soon disappear in future Windows 10 builds (1) مایکروسافت می‌گوید کنترل پنل ویندوز 10 احتمالا حذف خواهد شد


استفاده‌کنندگان از نسخه نهایی ویندوز 10 بر این نکته آگاه‌اند که مایکروسافت دو برنامه سیستمی کنترل پنل و Setting را برای تغییرات در تنظیمات سیستم‌عامل، سازگار با هر دو رابط کاربری سنتی و مترو تعبیه کرده است، این در حالیست که به نظر می‌رسد روند تکمیل قابلیت‌های برنامه Setting به پایان رسیده و در بیلد بعدی دیگر خبری از کنترل پنل سنتی نخواهد بود.

اگرچه مایکروسافت برنامه سیستمی Setting را به خوبی با ویندوز 10 هماهنگ کرده، اما Control Panel همچنان جزئی از این سیستم‌عامل به حساب می‌آید زیرا کاربران دسکتاپ از دیرباز به آن عادت کرده‌اند. به گفته Brandon LeBlanc، برنامه سیستمی Setting به حدی از بلوغ رسیده که اکنون می‌توان از آن به صورت پیش‌فرض برای تغییر تنظیمات سیستم عامل بر روی انواع گجت ها از جمله دسکتاپ، گوشی هوشمند و یا تبلت استفاده کرد.

از برنامه سیستمی Setting اولین بار در ویندوز 8 رونمایی گردید که در آن زمان تنها تنظیمات سطح پایین‌تری را در اختیار کاربر قرار می‌داد و تنظیمات پیشرفته‌تر از جمله تاریخچه فعالیت برنامه‌ها، مدیریت برنامه‌ها و یا تهیه فایل پشتیبان کماکان در کنترل پنل قرار داشت. این روند با عرضه ویندوز 10 کمی تغییر کرد به گونه که در آخرین بیلد شاهد پیکربندی بهتر Setting و امکان دسترسی از طریق آن به اکثر تنظیمات دستگاه اجرا کننده ویندوز هستیم.

در چنین شرایطی به گفته گابریئل آئو هیچ دلیل منطقی بر لزوم دو برنامه سیستمی با کارایی یکسان وجود نداشته و صرفاً موجب تکرار کد نویسی و به کارگیری منابع بیشتر خواهد شد. هرچند سخنان مسئولین رده‌بالای مایکروسافت نوید بخش حذف همیشگی کنترل پنل سنتی است، با این حال هیچ تاریخ دقیقی مبنی بر اعمال این تغییرات از سوی ردموندی ها منتشر نگردیده است.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

حالت Private Browsing فایرفاکس 42 مانع از نمایش تبلیغات و ردیابی شما توسط وب‌سایت‌ها می‌شود


حالت Private Browsing فایرفاکس 42 همان‌طور که از نامش پیداست امکان مرور صفحات مختلف وب بدون به جای ماند هیچ رَدّی از جمله کوکی و حفظ تاریخچه را امکان‌پذیر می‌کند. هرچند این حالت در اکثر مرورگرهای رایج بازار حضور دارد، با این حال در نسخه جدید فایرفاکس حالت Private Browsing علاوه بر موارد مذکور جلوی ردیابی شما توسط وب‌سایت‌های طرف سوم از طریق نشت برخی داده از جمله شبکه‌های اجتماعی را هم می‌گیرد. درست است که با پیش‌فرض شدن قابلیت Do Not Track در نسخه قبلی فایرفاکس خیال کاربران این مرورگر وب از ردیابی توسط سرویس تبلیغاتی بزرگ در وب راحت شده است اما هنوز هم در صفحات وب اسکریپت‌های زیادی وجود دارند که به راحتی قادر به ردیابی کلیک‌ها و موضوعات موردعلاقه شما هستند. این دغدغه به راحتی با نصب افزونه Ghostery رفع خواهد شد که البته از نسخه 42 به بعد حالت Private Browsing شما را از نصب مجزای آن بی‌نیاز می‌کند. شایان ذکر است که قابلیت حفاظت از ردیابی حالت Private Browsing فایرفاکس 42 صرفاً در جهت عدم دستیابی اطلاعات غیر مهم در جهت تجزیه تحلیل برای نمایش آگهی طراحی نشده، با این حال از آنجا که دسترسی بسیاری از این سرویس‌ها در حالت مخفی بسته می‌شود هیچ‌گونه اطلاعاتی از شما برای نمایش تبلیغات نیز ارسال نمی‌گردد. هرچند دور از انتظار خواهد بود که موزیلا امکان غیرقابل ردیابی را در حالتی غیر از Private Browsing فعال کند، با این حال بعید نیست که در نسخه‌های بعدی این مرورگر امکان شخصی سازی‌های بیشتری جهت تعیین میزان در دسترسی وب‌سایت‌ها به کوکی‌های به جا مانده اعمال شود. البته در این نسخه، آیکونی متحرک در بالای صفحاتی که فایل‌های مدیا در حال اجرا هستند را مشخص می‌کند؛ این قابلیت تا پیش از این در مرورگرهای کروم و اُپرا نیز قابل استفاده بوده است. البته در مرورگر کروم شما با یک کلیک بر روی آیکون بلندگو می‌توانید فایل در حال اجرا را متوقف کنید. از دیگر ویژگی اضافه شده به این نسخه می‌توان به باز طراحی قسمت مدیریت تنظیم حریم خصوصی، امنیت و شیوه ورود به وب‌سایت‌ها اشاره کرد. از طریق این لینک می‌توانید آخرین نسخه مرورگر فایرفاکس سازگار با ویندوز، مک و لینوکس را دریافت کنید.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

کورتانا چیست؟ چگونه آن را در ویندوز 10 راه‌اندازی و یا غیرفعال کنیم؟


cortana-in-windows-10

کورتانا چیست؟ چگونه آن را در ویندوز 10 راه‌اندازی و یا غیرفعال کنیم؟

مایکروسافت با عرضه ویندوز ۱۰ سروصدای زیادی راه‌ انداخته و باید گفت که انصافا این هیاهو بی‌هیچ نیست و جدیدترین نسخه سیستم‌عامل این غول نرم‌افزاری امکانات زیادی را شاهد است، یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد ویندوز ۱۰ دستیار شخصی کورتانا است. در این مطلب از فارنت قصد داریم روش راه‌اندازی و فعال کردن و نهایتا غیرفعال کردن این دستیار شخصی را به شما شرح دهیم.

تبلیغات متنی
  • دانلود مستقیم از گوگل‌پلی
  • قطار وبگردی | لذت سفر در دنیای مجازی
  • دانلود و خرید آنتی‌ویروس

نقش کورتانا در ویندوز 10 چیست و این نام از کجا آمده است؟

کورتانا در ویندوز ۱۰ نقش دستیار شخصی را بازی می‌کند، بعد از اینکه کاربر نسخه ویندوز خود را به جدیدترین نسخه ویندوز مایکروسافت آپدیت کرد می‌تواند از طریق صدور فرمان صوتی به کورتانا،‌ایمیل ارسال کند، قرار ملاقات تعیین کند و انجام یکسری از کارهای روزمره را به کورتانا واگذار کند.

اگر از طرفداران بازی‌های کامپیوتری هستید بدون شک کورتانا را می‌شناسید، نام دستیار شخصی مایکروسافت از شخصیت کورتانا در بازی معروف هِیلو اقتباس شده است. کورتانا در این بازی نقش هوش‌ مصنوعی را ایفا می‌کرد.

کورتانا اولین بار با ویندوزفون ۸.۱ پا به دنیای دیجیتالی گذاشت و پس از کسب محبوبیت مایکروسافت بر آن شد تا این دستیار دیجیتالی را به ویندوز ۱۰ نیز اضافه کند، این امر همگام با سیاست‌های یکپارچه سازی ویندوز از جانب مایکروسافت صورت گرفته است.

cortana 1
این نکته نیز جالب است که کورتانا عمر زیادی در ویندوزفون ندارد اما در همین عمر کوتاه آنقدر برای مایکروسافت جذاب بوده که این شرکت قصد دارد دستیار صوتی خود را روانه سیستم‌عامل‌های iOS و اندروید کند.

همان‌طور که گفته شد پس از فعال شدن کورتانا این دستیار صوتی وظایف زیادی را که کاربر باید آنها را با ماوس و صفحه‌کلید انجام می‌داد از دوش کاربر برمی‌دارد به این ترتیب ثبت برنامه‌های مختلف و یادآوری آنها، امکان ثبت محتوای ایمیل و سایر پیام‌ها از طریق دیکته گفتن به کورتانا، جستجوی صوتی در اینترنت و اجرای اپلیکیشن‌ها بوسیله این دستیار صوتی زحمت‌کش انجام می‌شود. ناگفته نماند که کاربران همچنان امکان انجام کارها را به شیوه معمولی و استفاده از صفحه‌کلید و ماوس دارند. پس از اشاره به ماهیت کلی کورتانا بد نیست نگاهی به شیوه فعال سازی و حذف این دستیار صوتی بیاندازیم.

روش فعال‌سازی و تنظیمات کورتانا در ویندوز 10

کورتانا در واقع در ویندوز 10 به صورت پیش‌فرض نصب شده و فعال است و کافی‌ است با صدور فرمان صوتی Hey Cortana از طریق میکروفن، دستیار شخصی خود را فرا بخوانید، در مرحله بعد به راحتی می‌توانید به کورتانا فرمان بدهید، برای مثال بپرسید ساعت چند است (what time is it) یا امروز چندم است (What is today’s date).
کورتانا با هوشمندی تمام در چشم بهم زدنی به سوال‌های شما پاسخ می‌دهد. تا اینجا شما اطلاعات لازمی را در خصوص کورتانا بدست آورده‌اید اما این ارتباط باید دو طرفه باشد یعنی کورتانا نیز اطلاعات مورد نیازش را در خصوص شما کسب کند، برای این‌کار بر روی گزینه جستجوی کورتانا کلیک کرده و از منوی سمت چپ در قسمت بالا گزینه Notebook را انتخاب کنید.

این ابزار به کورتانا اجازه می‌دهد اطلاعاتی را در خصوص شما داشته باشد، هرچه قدر دامنه این اطلاعات بیشتر باشد کورتانا بیشتر می‌تواند به شما کمک کند.

cortana 2
برای تغییر اسم خود می‌توانید به قسمت About Me وارد شده و اطلاعات هویتی خود را تغییر دهید. در قسمت Settings نیز اطلاعاتی برای رصد و برنامه‌ریزی کارهای شخصی شما مانند ساعت‌های پرواز وجود دارد، وارد کردن دقیق این اطلاعات درآینده به کورتانا کمک می‌کند برنامه ریزی منظمی برای شما انجام دهد و حتی در سایر قسمت‌ها مانند ارسال ایمیل کمک حال شما باشد.

اگر خاطر شما باشد گفتیم که کورتانا با فرمان صوتی Hey Cortana فراخوان می‌شود در واقع کورتانا همیشه منتظر شنیدن این فرمان است تا خودی نشان داده و دستورات شما را اجرا کند. اما در قسمت Settings قادر هستید فرمان‌های دیگری برای فراخوانی کورتانا مشخص کنید. جالب اینجاست می‌توانید تنظیم کنید که کورتانا لحن صدای شما را تشخیص داده و تنها با صدای شما فراخوانی شود یا اینکه هر کاربری که پشت کامپیوتر نشست بتواند به کورتانا دستور صوتی صادر کند.

cortana 3
کورتانا از آنچه فکر کنید هوشمندتر است، کافی است اطلاعات کافی در خصوص علایق کاربر داشته باشد تا بر اساس این اطلاعات اخبار، برنامه‌های تلویزیونی یا گزارش‌های ورزشی مناسب با سلیقه کاربر را جمع‌آوری کرده و در اختیار وی قرار دهد.

امکان مشخص کردن مناطق مورد علاقه نیز یکی دیگر از هنرهای کورتانا است، این دستیار صوتی می‌تواند فاصله کاربر تا مکان مورد نظر را محاسبه کند، جالب اینجاست که می‌توانید تعریف کنید تا در هنگام رسیدن به مکانی مشخص نکته‌ای از جانب کورتانا یادآوری شود،

برای مثال اگر کاربر در منزل مادرش بود به وی پیغام داده شود تا چیزی از آنجا بردارد یا کاری را برای مادرش انجام دهد. (البته بیشتر این موارد زمانی کاربرد دارد که کاربر از ویندوز ۱۰ موبایل استفاده کند.)

تنظیمات مربوط به زبان و لهجه کورتانا

این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر در منطقه جغرافیایی زندگی می‌کنید که کورتانا از آن زبان پشتیبانی نمی‌کند، باز هم با کورتانا با زبان انگلیسی می‌توانید تعامل برقرار کنید. برای اضافه کردن زبان انگلیسی جهت ارتباط با کورتانا منوی استارت را باز کنید و به قسمت Setting and selecting Time & Language مراجعه کنید. در این قسمت گزینه Region & language را انتخاب کنید. در اینجا می‌توانید زبان انگلیسی را به عنوان زبان پیش‌فرض انتخاب کنید.

بد نیست بدانید کورتانا لهجه‌های مختلف زبان انگلیسی را می‌شناسد. برای تنظیمات کورتانا جهت شناخت لهجه‌های مختلف به منوی Settings رفته و قسمت Time & language را انتخاب کرده و وارد Speech شوید سپس گزینه Recognize non-native accents را فعال کنید. ناگفته نماند که کورتانا بیشتر زبان‌های بین‌المللی را می‌شناسد اما بدون شک در هیچ‌کدام از آنها مانند انگلیسی تبحر ندارد.

همان‌طور که اشاره شد کورتانا لهجه‌های مختلف انگلیسی را می‌شناسد اما اگر احساس کردید با تلفظ شما مشکل دارد کافی است تا وی را در جریان تلفظ خود قرار دهید. برای آموزش کورتانا جهت آشنایی با تلفظ کاربر کافی است تا منو را باز کرده و به قسمت Notebook وارد شوید در اینجا گزینه Settings را فعال کرده و به سمت پایین اسکرول نموده و قسمت Learn my voice را انتخاب کنید.

در اینجا از کاربر خواسته می‌شود با کورتانا صحبت‌ کند تا این دستیار هوشمند صوتی با لهجه و تلفظ کلمات مختلف که از جانب کاربر ادا می‌شود آشنا شود. دستیار صوتی کورتانا بیشتر از آنکه فکر کنید هوشمند است و کافی است چند دقیقه به صحبت‌ کردن کاربر گوش فرا دهد تا به تلفظ وی عادت کند.

به هیچ وجه در خصوص تشخیص لهجه کورتانا نگران نباشید، کاربران گزارش داده‌اند که این دستیار صوتی هوشمند حتی لهجه انگلیسی کوره‌ دهات‌های انگلستان را نیز به راحتی می‌شناسد. از طرف دیگر همان‌طور که اشاره شد، اگر لهجه شما از جانب کورتانا شناسایی نشد باز هم جای نگرانی نیست چرا که به راحتی می‌تواند با لحن تلفظ کاربر با شنیدن چند جمله آشنا شود.

تا اینجا در خصوص ویژگی‌‌های کورتانا و همچنین تنظیمات مربوط به تشخیص لهجه در ویندوز ۱۰ صحبت‌ کردیم حال زمان آن است که ببینیم این دستیار صوتی هوشمند چه چیزهای دیگری در آستین دارد.

سه فرمان صوتی پرکاربرد و رایج در ویندوز ۱۰ برای تعامل با کورتانا

خجالتی نباشید و سعی کنید هرچه بیشتر با این دستیار صوتی صحبت کنید، برای مثال با صدورفرمان صوتی می‌توان با یکی از دوستان برای فردا ظهر قرار جلسه گذاشت یا اینکه اگر شخص خاصی تماس گرفت مورد بخصوصی را یادآوری کند. بیدار کردن کاربر در ساعت مشخص نیز از هنرهای دیگر کورتانا است.

اگر از کاربرهای ویندوز فون ۸.۱ باشید حتماً تاکنون با کورتانا آشنا شده‌اید، این دستیار صوتی از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی کرده است و بدون شک در آپدیت‌های بعدی ویندوز ۱۰ نیز شاهد پیشرفت بیشتر کورتانا خواهیم بود. همان‌طور که اشاره شد کورتانا در حال حاضر می‌تواند اخبار مختلف، اطلاعات سهام، ساعت‌های پرواز، هواشناسی و طیف وسیعی از داده‌ها را جمع آوری و در اختیار کاربر قرار دهد.

کورتانا و حفظ حریم شخصی

این دستیار صوتی اطلاعات زیادی نیز راجع به حریم خصوصی کاربر جمع‌آوری می‌کند تا در جستجوهای بعدی از با در نظر گرفتن این اطلاعات نتایج شخصی‌سازی شده بیشتری در اختیار کاربر قرار دهد.

اطلاعات جمع‌آوری شده از کاربر توسط کورتانا در بانک اطلاعاتی نگه‌داری می‌شود این بانک در حساب ابری وان‌درایو ذخیره می‌شود، اما اگر در خصوص حریم شخصی خود حساس هستید کافی است تا منوی استارت را باز کردن و در قسمت Settings گزینه Privacy را انتخاب کنید.

cortana 4
درا اینجا وارد Speech شده و در قسمتinking & typing گزینه Manage cloud info را انتخاب کنید. در مرحله بعد با استفاده از قسمت Go to bing and manage personal info میزان در دسترس بودن اطلاعات شخصی خود را مشخص کنید. برای اینکار در قسمت Personalization Tab مدیریت کاملی بر اطلاعات شخصی دارید.

حذف و غیر فعال کردن کورتانا در ویندوز 10

با تمامی محاسنی که از کورتانا ذکر کردیم باز هم اگر دوست داشتید به راحتی‌ می‌توانید این دستیار صوتی هوشمند را غیرفعال کنید. بدون شک کورتانا یکی از بهترین ابزارهای مدیریتی است که تاکنون مایکروسافت عرضه کرده اما همان‌طور که ذکر شد اجباری برای استفاده از این دستیار صوتی وجود ندارد و اگر عادت به صدور فرمان صوتی ندارید به راحتی می‌توانید عطای کورتانا را به لقایش بخشوده و این دستیار صوتی را غیرفعال کنید.

برای این‌کار کافی است تا منوی کورتانا را باز کرده و در قسمت Notebook گزینه Settings را انتخاب کرده و تنظیمات کورتانا را بر روی Off قرار دهید. اگر خاطر شما باشد گفتیم که کورتانا اطلاعات شخصی را از کاربر جمع‌آوری می‌کند تا در آینده بر اساس این اطلاعات، اجرای فرامین صوتی را دقیق‌تر و شخصی‌سازی شده انجام دهد،

اما اگر حوصله کورتانا را ندارید دیگر جمع‌آوری اطلاعات شخصی نیز از جانب این دستیار صوتی لزومی ندارد و بنابراین بهتر است جمع‌آوری اطلاعات شخصی کورتانا را از جانب کورتانا غیر فعال کنید. برای این کار کافی است تا به منوی استارت وارد شده و در قسمت Settings گزینه Privacy را انتخاب کنید. در اینجا وارد منوی Speech inking & typing شده و گزینه Stop getting to know me را انتخاب کنید، دستور خود را با کلیک کردن بر روی Turn off تایید کنید.

cortana 5
به این ترتیب کورتانا به راحتی غیرفعال می‌شود اما اگر باز هم نگران حجمی هستید که این دستیار صوتی اشغال کرده کافی است تا بر روی task bar راست کلیک کرده و کورتانا را انتخاب کنید، در اینجا Hidden را انتخاب کرده تا قسمت جستجو کاملاً حذف شود.

ناگفته نماند که به این ترتیب امکان جستجو توسط کورتانا غیرفعال می‌شود اما کاربر به همان شیوه سنتی قادر است به جستجوی فایل‌های مورد نظر خود در ویندوز بپردازد، برای این کار کافیست تا دکمه ویندوز را فشرده و عبارت دلخواه را تایپ کنید.

همان‌طور که ذکر شد، کورتانا ابرازی مناسب برای بهره‌وری است و انتظار می‌رود در آینده شاهد پیشرفت این دستیار هوشمند صوتی باشیم با این حساب پیشنهاد می‌کنیم سعی کنید رفته‌رفته به صدور دستورات صوتی و انجام کار از طریق کورتانا عادت کنید.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

اشاره تلویحی اریک اشمیت به احتمال ادغام اندروید و کروم


نتشار این خبر، گمانه‌زنی‌های زیادی را در پی داشت تا جائی که آقای هیروشی لاکهایمر، یکی از مدیران ارشد گوگل را بر آن داشت تا با ارسال پیامی در توئیتر ادغام سیستم‌عامل کروم و اندروید را رسماً تکذیب کرده و بر ادامه حیات کروم تاکید کند.

این مدیر بلند پایه گوگل در پیامی اعلام کرد که برنامه‌های‌ زیادی برای کروم‌بوک در سر دارند و به سیستم‌عامل کروم پایبند هستند. وی برای اینکه بیشتر خاطر هواداران سیستم‌عامل کروم را جمع کند، اعلام کرد که به تازگی دو دستگاه کروم‌بوک برای فرزندان خود خریداری کرده تا برای انجام تکالیف مدرسه از آن استفاده کنند.

در همین حال اریک اشمیت نیز در سخنرانی خود در گرد‌همایی تک‌کرانچ در پکن اعلام کرد که فناوری به نحوی ما را به جلو می‌برد که قادر هستیم دو محصول را در هم ادغام کنیم.

این جمله از سخنان اریک اشمیت را می‌توان به طور تلویحی اشاره به احتمال ادغام کروم و اندروید دانست اگرچه همانطور که گفتیم تاکنون از سوی گوگل تکذیب شده است. به این ترتیب می‌توان گفت ممکن است مهندسین گوگل در حال کار بر روی ادغام این دو سیستم‌عامل هستند اما گوگل هنوز قصد ندارد پرده از این راز بزرگ بردارد.

ادغام دو سیستم‌عامل پر کاربر از جانب گوگل به حرف آسان است و بدون شک موارد فنی زیادی در پشت این قضیه مطرح هستند که ما از آنها بی‌خبریم، اما از قدیم گفته‌اند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها و صحبت‌های اریک اشمیت به احتمال زیاد درست از آب در خواهد آمد.

با این حساب باید دید در آینده گوگل آیا واقعا این دو سیستم‌عامل را با هم ادغام می‌کند یا این صحبت‌ها در حد همین شایعات مطرح شده باقی خواهند ماند.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

آیا مایکروسافت به طور پنهانی در حال توسعه نسخه اختصاصی خود از اندروید است؟


بر اساس آخرین پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط موسسه تحلیلی IDC، پلتفرم موبایلی مایکروسافت شامل ویندوز فون و ویندوز 10 موبایل هم‌اکنون بر روی 75 تا 77 میلیون گوشی هوشمند فعال است، این در حالیست که اپل توانسته است 75 میلیون آیفون نسل جدید را طی هفته اول عرضه رسمی به فروش رساند از این رو هنوز ردموندی ها در بازار گوشی‌های هوشمند حرفی برای گفتند ندارند.

برخی از فعالان این حوضه هرچند به غلط یا درست بر این عقیده‌اند که ردموندی ها می‌بایست به جای سرمایه‌گذاری بر روی ویندوز 10 موبایل، یک نسخه اختصاصی از پلتفرم اندروید را بر پایه سرویس‌های خود توسعه دهند. همان‌طور که در جریان هستند، کد منبع نسخه اولیه پلتفرم اندروید که خود نشأت گرفته از لینوکس است، تحت لیسانس متن‌باز در اختیار شرکت‌های نرم‌افزاری قرار گرفته است و این بدان معناست که هر شرکت آشنا با این سیستم همچون سیانوژن می‌تواند نسخه اختصاصی از پلتفرم اندروید را فارغ از هرگونه دخالت گوگل با امکانات خود توسعه دهد.

gettyimages-127497645

این دقیقاً همان کاری است که شرکت آمازون چند سال پیش در هنگام معرفی تبلت‌های کیندل فایر انجام داد. بدین ترتیب تبلت‌های شرکت آمازون دارای یک پلتفرم اختصاصی می‌باشند که از فروشگاه نرم‌افزاری مجزا از گوگل پلی نیز استفاده می‌کنند. جالب است که وقتی گزارشگری از مدیر اجرایی مایکروسافت لارسون گیرین پیرامون این موضوع سؤال کرد، وی علی‌رغم تأیید نکردن این موضوع گفت: “ما به آنجایی می‌رویم که مشتریان ما هستند.”

اگرچه این ایده به نظر در زمانی که این شرکت سرمایه‌گذاری عظیمی بر روی ویندوز 10 موبایل و قابلیت اجرای اپلیکیشن‌های یونیورسال انجام داده کمی جاه‌طلبانه به نظر می‌رسد، با این حال می‌توان حدس زد که مایکروسافت در راستای ضربه زدن به ساکنین مانتین ویوها هم که شده دیر یا زود به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم این تصمیم را عملیاتی خواهد کرد.

البته جالب است بدانید ساتیا نادلا که از حدود یک سال پیش که سکان‌داری مایکروسافت را در دست گرفته در مواردی از این تصمیم شرکت متبوعش پرده برداشته است. به طور مثال وی چندی پیش از آغاز همکاری استراتژیک مایکروسافت با سیانوژن که یکی از نسخه‌های اختصاصی و محبوب اندروید به شمار می‌آید در جهت درآوردن کنترل این سیستم‌عامل از دست گوگل سخن به میان آورد. هرچند نوع این همکاری هنوز مشخص نشده، با این حال می‌توان حدس زد که سیانوژن در مُد بعدی خود از سرویس‌های سیستمی همچون جمله پیام‌رسان، ابزار و سرویس‌های مبتنی بر فضای ابری مایکروسافت به جای گوگل استفاده کند.

elop-nokia

در سوی دیگر ردموندی ها چهار استارتاپ با نام‌های Acompli، Sunrise، Wunderlist و Double Labs را راه‌اندازی کرده‌اند که از چندی پیش به ترتیب در حال انجام پروژه‌هایی همچون ساخت اپلیکیشن ایمیل در موبایل، تقویم موبایلی، لیست کارهای روزانه و لاک اسکرین محبوب برای اندروید هستند؛ و اما واقع‌بینانه‌ترین حالت این است که مایکروسافت بر روی پروژه ساخت گوشی‌هایی با بوت دوگانه کار کند که کاربران در آن واحد بتوانند از نسخه اختصاصی اندروید این شرکت در کنار ویندوز 10 موبایل استفاده کنند.

از طرفی بدون شک همچون مُد سیانوژن، نسخه اختصاصی اندروید ردموندی ها به طور پیش‌فرض از برنامه‌های سیستمی این شرکت به جای نمونه گوگلی استفاده خواهند کرد، زیرا بر اساس قوانین گوگل هر شرکتی می‌تواند از کدهای پلتفرم اندروید استفاده کرده و آن‌ها را تغییر دهد با این حال پیش‌نیاز استفاده از سرویس‌های اصلی این شرکت همچون نقشه و ایمیل مستلزم دریافت گواهینامه‌های دقیقی است که احتمالاً مایکروسافت از آن‌ها سر بازخواهد زد.

علاوه بر سرویس‌های پایه و اصلی، مایکروسافت می‌تواند توجه توسعه‌دهندگان را جلب کند تا با اندروید کار کنند زیرا سیستم‌عامل پایه چیزی شبیه اندروید قبلی است که به آن آشنایی دارند. واسط کاربری سیستم‌عامل انشعابی نیز احتمالاً شبیه به ویندوز 10 خواهد بود، زیرا از آنجا که به زودی امکان پورت کردن برنامه‌های اندرویدی برای اجرا بر روی ویندوز موبایل فراهم خواهد شد، بدون شک عکس این قضیه نیز باعث جذب توسعه‌دهندگان بسیاری می‌گردد.

شاید برایتان جالب باشید که بدانید مایکروسافت تا پیش از این نیز دست به انجام عملیاتی این چنین زده است. در سال 2014 گوشی‌های سری ایکس نوکیا رحمه‌الله علیه با بهره‌گیری از نسخه تغییر یافته اندروید که نرم‌افزارهای مایکروسافت در آن قرار داده شده بود راهی بازار شدند. این محصولات علی‌رغم برخورداری از سخت‌افزاری قابل تقدیر، پشتیبانی نرم‌افزاری معقولی نداشتند به طوری که خیلی زود پروژه گوشی‌های ایکس فنلاندی‌ها پایان یافت.

build-04

اگر مایکروسافت خواهان امتحان کردن مجدد این امر باشد بایستی تدابیر واقع‌بینانه‌تری در پیش گیرد، همان‌طور که با سخت‌افزاری قوی و پشتیبانی عالی توانست سری لومیا را به چنین محبوبیتی برساند. در هر حال این شرکت برای فائق آمدن بر مشکل نبود انگیزه کافی برای جذب توسعه‌دهندگان به منظور نوشتن اپلیکیشن‌های اختصاصی برای ویندوز 10 موبایل یا بایستی پلتفرم اپلیکیشن‌های یونیورسال که با یک بار کد نویسی امکان اجرا بر روی گجت‌های مختلف را محیا می‌کند را سرعت ببخشد و یا اینکه همچون آمازون سرویس‌های محبوب خود همچون موتور جستجوگر بینگ و یا Groove Music را برای سیستم‌عاملی که از هر پنج نفر بر روی کره زمین، یک نفر از آن استفاده می‌کند را بهینه کند.

به نظر شما مایکروسافت بایستی با تدابیری همچون گوگل از عدم امکان حذف برنامه‌های اختصاصی خود ، توسعه نسخه اختصاصی اندروید را در پیش گیرد و یا اینکه با عرضه محصولات شاخصی همچون سرفیس‌بوک قابلیت‌های بی‌شمار ویندوز 10 را به کاربران یادآور شود؟

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

آپدیت بزرگ ویندوز 10 مایکروسافت با نام کد Redstone تابستان سال آینده منتشر می‌شود


مایکروسافت اعلام کرده که آپدیت Threshold 2‌ را برای ویندوز ۱۰ منتشر خواهد کرد و بر اساس گزارش وین‌بتا بعد از انتشار این آپدیت تا تابستان خبری از آپدیت حجیم نخواهد بود. آپدیت رداستون امکانات زیادی را برای ویندوز ۱۰ به ارمغان خواهد آورد، ناگفته نماند که در این بین گزارش می‌شود مایکروسافت هنوز تصمیم قطعی خود را برای ویژگی‌هایی که قصد دارد به آپدیت رداستون اضافه کند نگرفته است.

در این بین وین‌بتا دو ویژگی مهم را که با آپدیت رداستون به ویندوز ۱۰ اضافه می‌شود را برملا کرده است. یکی از این امکانات جدید قابلیت اضافه کردن امکانات جدید به مرورگر اِج توسط توسعه دهندگان خواهد بود،‌این فرآیند در حال حاضر برای مرورگرهای کروم و فایرفاکس وجود دارد. خودِ شرکت مایکروسافت نیز پیش از این اعلام کرده بود که سال دیگر این ویژگی را در اج تعبیه خواهد کرد.

ویژگی دیگری که توقع داریم آن را در آپدیت رداستون ببینیم امکان انتقال بین دستگاه‌های ویندوزی در حین کار است، کاربران اپل این ویژگی را با نام Continuity میشناسند. با قابلیت Continuity‌ کاربران قادر هستند کاری مانند مرور اینترنت را با مرورگر خود بر روی کامپیوتر مک انجام دهند و گشت و گذار در اینترنت را با آیفون ادامه دهند.

وین‌بتا مدعی است که مایکروسافت ویژگی مشابهی را در آپدیت جدید رداستون که تابستان سال آینده منتشر می‌شود برای ویندوز ۱۰ فراهم می‌کند. از طرف دیگر مایکروسافت به فکر توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری نیز بوده است و ابزارهای مناسبی را برای ساخت اپلیکیشن‌هایی که از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند در اختیار سازندگان نرم‌افزاری خواهد گذاشت.

مایکروسافت با ویندوز ۱۰ ثابت کرد که تاکید زیادی بر روی یکپارچگی فرآیند انجام کارها بین موبایل و کامپیوتر دارد با این حساب کاملاً‌ منطقی به نظر می‌رسد که این روند در آینده با انتشار آپدیت رداستون پیشرفت داشته باشد.

اگر تمامی این گمانه زنی‌ها درست باشد می‌توان پیش‌بینی کرد که مایکروسافت راه درستی را در پیش گرفته و تمرکز بر روی بهبود ویژگی Continuity باعث خواهد شد یکپارچگی بیشتری را میان دستگاه‌های ویندوز شاهد باشیم، بدون شک این یک‌پارچگی به افزایش نفوذ ویندوز بر روی گوشی‌های موبایل و کامپیوترهای خانگی منجر خواهد شد.

pcworld.com

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

گوگل تا سال ۲۰۱۷ سیستم عامل کروم را با اندروید ادغام خواهد کرد


به گفته این منبع هرچند تا سال 2017 شاهد عرضه نسخه یکپارچه از پلتفرم ادغام شده اندروید و کروم نخواهیم بود، با این حال روند این هدف گوگل از سال آینده اجرایی شده و ممکن است در همان زمان نیز شاهد رونمایی از نسخه مفهومی آن باشیم.

گوگل از سال 2009 مشغول انجام مطالعات این طرح بوده به طوری که سرگئی برین در آن زمان اعلام کرده بود که کروم اواس و اندروید به مرور زمان با هم ادغام خواهند شد. لازم به یادآوریست که پی‌سی‌ و لپ‌تاپ‌های مجهز به سیستم‌عامل کروم، امکان دسترسی به فروشگاه گوگل پلی و اجرای اپلیکیشن‌های گنجانده شده در آن را دارا می‌باشند.

خبرگان این حوضه معتقدند که شرکت مادر یعنی آلفابت در نظر دارد زیرمجموعه های خود را به درآمدزایی هرچه بیشتر با ارائه محصولات مختلف مجاب کند، از این رو چندی پیش نیز شاهد معرفی سرویس یوتیوب رِد بودیم. بر این اساس پیش‌بینی می‌شود روند تولید کروم‌بوک‌های مبتنی بر سیستم‌عامل کروم طی چند سال آینده متوقف شود و همان‌گونه در تبلت پیکسل سی نیز مشاهده گردید، گوگل تمایل دارد از پلتفرم متن‌باز اندروید بیشتر در تبلت‌های هیبریدی و لپ‌تاپ‌ها استفاده کند.

ساندرای پیچای: تلفن همراه امروزه به عنوان یک الگوی محاسباتی به شمار می‌آید که امکان رفع اکثر نیازهای افراد را بر عهده دارد، از این رو ما در پی ادغام این محصولات با پی‌سی‌ها هستیم

البته ادغام دو پلتفرم کروم و اندروید امری غیرقابل پیشینی نبود، زیرا هر دوی آن‌ها مشتقاتی از لینوکس هستند که بنا به استفاده از رابط کاربری مختلفی بهره می‌برند. انتظار می‌رود کروم‌بوک‎‌ها و پی‌سی‌های بعدی این شرکت به جای سیستم‌عامل کروم به نسخه‌های جدیدتر اندروید مجهز شوند، این در حالیست که آمدن این قابلیت به نسخه‌های قدیمی‌تر کروم‌بوک دور از انتظار نخواهد بود.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

office2016mac-update پنج چیزی که باید در مورد آفیس 2016 جدید مایکروسافت بدانید


مایکروسافت در آفیس 2016 تمام توان خود را برای از میدان به در کردن رقیب اصلی یعنی گوگل که تجربه دیرینه‌ای در ارائه ابزارهای تعاملی تحت وب دارد را به کار گرفته است. در این نسخه از مجموعه آفیس تمرکز ردموندی ها بر روی هماهنگی و همکاری بین افرادی است که در فضایی گسترده دور از یکدیگر بر روی یک پروژه فعالیت می‌کنند.

در کنار قابلیت ویرایش بلادرنگ، آفیس 2016 شامل یک نسخه جدید از تاریخچه در پنل کناری می‌باشد. اگر چند نفر به صورت همزمان بر روی یک سند کار کنند و تغییراتی را ایجاد نمایند، آخرین تغییرات به صورت مجزا با قید نام فرد در آخرین تاریخچه قابل مشاهده خواهد بود. History version در حال حاضر به راحتی قابل دسترسی است و شما به راحتی می‌توانید نسخه‌های قدیمی فعالیت را در چند ثانیه بازیابی نمایید.

حال آنکه نسخه دسکتاپ نرم‌افزار شیرپوینت که بیشتر برای کاربردهایی نظیر مدیریت محتوا و مدیریت اسناد مورد استفاده قرار می‌گیرید و یا سرویس ذخیره‌سازی ابری وان‌درایو با آفیس 2016 به شکل لاینفکی ادغام شده‌اند تا تمامی آنچه افراد برای انجام کار گروهی از راه دور به آن نیاز دارند فراهم شود. البته این نکته را نیز باید یادآور شویم که برخی نرم‌افزارهای این مجموعه همچون پاورپوینت امکان اجرای اپلیکیشن‌های درون برنامه‌ای را پیدا کرده‌اند با این حال نرم‌افزار ورد تنها در نسخه دسکتاپ‌ امکان کار گروهی و اجرای اپلیکیشن‌های درون برنامه‌ای را ارائه می‌دهد.

  • نرم‌افزارهای این مجموعه نیازهای شما را درک خواهند کرد

با روی کار آمدن ساتیا نادلا به عنوان مدیرعامل مایکروسافت، سیاست‌های کلی ردموندی ها دچار دستخوش‌ تغییرات فراوان شد به طوری که این شرکت پس از کسب تجربیات فراوان از تعامل با کاربران خود به این نتیجه رسیده که رابط کاربری برخی از سرویس‌هایش همچون آفیس نیازمند بازنگری کلی است. در آفیس 2016، سوئیچ مابین نرم‌افزارهای آن نیز راحت‌تر شده و به لطف نوار جدیدی موسوم به Tell Me، می‌توان بدون نیاز به مراجعه راهنما و یا استفاده از شورت کات Alt-Q، تنها با تایپ نام ابزار موردنظر آن را فراخوانید.

Tell Me این اجازه را می‌دهد که از آن به عنوان مثال بپرسید، “چگونه در برنامه اکسل یک نمودار ایجاد کنم ؟”. بعد از تایپ این جمله البته به زبان انگلیسی و یا چینی، منو برنامه باز شده و دقیقاً به شما توضیح می‌دهد که برای انجام کاری که می‌خواهید باید به کدام قسمت رفته و کدام گزینه‌ها را انتخاب کنید. این قابلیت در نسخه مک آفیس، از طریق جمله در منوی Help قابل استفاده است. این نکته را هم یادآور شویم که قابلیت مذکور در برنامه Sway فعلاً قابل استفاده نیست.

  • گنجاندن برنامه‌های جدید و کاربردی برای اهالی کسب و کار

اگر شما از کاربران قدیمی آفیس هستید نسخه‌ 2016 خللی در استفاده از نسخه‌های آفیس برای شما ایجاد نخواهد شد.در حالی که طبق روال همه ساله، در نسخه جدید آفیس نیز ابزارهای مهمی همچون ورد، اکسل و پاورپوینت به قابلیت‌های تازه مجهز شده‌اند، با این حال آفیس 2016 دارای چندین ابزار جدید همانند Sway و Delve برای اهالی کسب کار است.

Sway به افراد کمک می‌کند تا همانند پاورپوینت، فایل‌های ارائه بسازند و آن‌ها را به صورت آنلاین نیز نمایش دهند. همچنین با استفاده از این برنامه شما و همکاران یا دوستانتان می‌توانید همزمان بر روی یک پروژه کار کنید. با Sway قادر هستید تمام ایده‌هایی که به ذهنتان می‌رسد را به سرعت در ذخیره کنید و در فرصتی مناسب به آن شاخه و برگ دهید.

این برنامه به خوبی برای اجرا بر روی صفحات لمسی بهینه شده و امکان پیوست فایل ویدئویی را هم دارا می‌باشد. البته در صورت تمایل می‌توانید ارائه‌های خود را در سرورهای مایکروسافت ذخیره کرده، اما همچنان انتخاب یک آدرس URL اختصاصی امکان‌پذیر نخواهد بود.Sway به عنوان یک برنامه مستقل از دیگر برنامه‌های آفیس طراحی گردیده و همچنین نسخه تحت وب آن از این آدرس قابل دسترس است.

Delve نیز ابزاری مشابه با Planner بوده که نظارت کاملی بر روی کارهای صورت گرفته توسط هر یک از اعضای گروه را به ارمغان می‌آورد. البته همچون Trello، در این برنامه نیز امکان فیلتر کردن کارت‌های وظیفه بر اساس یک معیار خاص امکان‌پذیر بوده و به مرور زمان و با شناخت علایق شما، ابزارهای کمکی بیشتر را هم پیشنهاد خواهد داد.

  • هرچند به خرید اکانت آفیس 365 نیاز ندارید، با این حال داشتن آن شما را از بهره‌مندی تمامی امکانات بیمه می‌کند

ملالی نیست شما از نسخه خریداری شده آفیس 2016 خود در محل کار و یا خانه استفاده می‌کنید، زیرا مایکروسافت ترتیبی چیده که هر کاربر با خرید یک لانس می‌تواند به صورت اشتراکی آن را با دیگر اعضای خانواده یا گروه استفاده نماید. البته این تمامی ماجرا نیست زیرا منبع اصلی درآمد ردموندی ها پس از عرضه رایگان اپلیکیشن‌های مجموعه برای پلتفرم‌های رقیب، از طریق خدمات پردازش ابری این شرکت می‌باشد که با نام آفیس 365 شناخته می‌شود.

حال با عرضه نسخه 2016 آفیس گسترده درآمدی این شرکت افزایش پیدا خواهد کرد زیرا اهالی کسب و کار برای بهره‌مندی از ابزارهای وسوسه‌انگیزی همچون Planner و یا Delve بدون شک نیازمند داشتن اکانت آفیس 365 هستند، زیرا تمامی فعالیت‌ها و پردازش‌های صورت گرفته توسط این برنامه‌ها بر بستر کلاد صورت خواهد پذیرفت.

  • کاربران تجاری تا سال آینده از نسخه نهایی آفیس 2016 به صورت رایگان بهره خواهند برد

همچون سیاست در پیش گرفته برای ویندوز 10، آفیس 2016 نیز کماکان در حال توسعه بوده و انتظار می‌رود طی بازه‌های زمانی مشخص قابلیت‌های جدید به آن افزوده شود. به عنوان یک سیاست تشویقی، دارندگان اکانت قدیمی آفیس 365 تا پایان سال جاری می‌توانند از امکانات نسخه ویندوزی آفیس جدید استفاده کنند.

این بهترین فرصت برای آن دسته از شرکت‌هایی است که در پی ارزیابی قابلیت‌های جدید این مجموعه و در پی آن تمدید اکانت خود هستند. با این کار تمام ویژگی‌هایی که نیاز دارید در اختیارتان گذاشته می‌شود و می‌توانید همکاری مفیدی با دیگران به صورت رایگان داشته باشید.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

پانزده شورتکات مفید و قدرتمند در ورد مایکروسافت که باید حتما بدانید


 

کاربران ویندوز به خوبی می‌دانند که وُرد مایکروسافت مدت‌های زیادی است در این سیستم‌عامل نقش واژه پرداز تمام و کمالی را ایفا می‌کند، اولین نسخه وُرد در سال ۱۳۶۲ برای سیستم‌عامل داس منتشر شد و اولین نسخه ویندوزی وُرد را در سال ۱۳۶۸ شاهد بودیم.

این نرم‌افزار واژه‌پرداز توانست از همان آغازِ راه جای پای خود را در بین نرم‌افزارهای ویندوزی محکم کند و با انتشار نسخه‌های جدید کامل و کامل‌تر شود. اکنون بیشتر کاربران، نرم‌افزاری برای واژه‌پردازی به غیر از وُرد سراغ ندارند، سادگی و کارآیی بسیار بالا باعث شده کاربران به راحتی با آن تعامل برقرار کنند.

این نرم‌افزار محبوب نیز همانند تمامی نرم‌افزارها دارای شورتکات‌هایی (میان‌بر) است که دانستن آنها باعث می‌شود با سرعت بسیار بیشتری به انجام کارهای خود بپردازید. وُرد شورتکات‌های بسیار زیادی دارد، اما در این بحث به ۱۵ شورتکاتی می‌پردازیم که بیشتر از بقیه به کار می‌‌آید. لازم به ذکر است که شورتکات‌های اشاره شده مربوط به نسخه‌های وُرد ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ است و البته برخی از آنها در نسخه‌های پائین‌تر ورد نیز کاربرد دارند.

۱. دسترسی سریع به نوار ریبون وُرد

مایکروسافت با معرفی نوار ریبون در آفیس ۲۰۰۷ توانست معنا و مفهوم نوار ابزار را دگرگون کند، حال اگر می‌خواهید به این ریبون خوش دست و کارآمد با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشید کافی است تا دکمه ALT یا F10 را بفشارید تا حرف اول قسمت‌های تعبیه شده در ریبون نمایش داده شود، در این مرحله برای انتخاب دستور مورد نظر کافی است تا حروف مشخص شده را تایپ کنید. اگر هم خواستید از این حالت خارج شوید به راحتی دکمه Esc را بفشارید.

۲. نمایش یا حذف نوار ریبون وُرد

با این همه تعاریفی که از نوار ریبون وُرد کردیم اگر باز هم احساس می‌کنید با این نوار راحت نیستید به راحتی با فشردن کلید‌های Ctrl +F1 می‌توانید آنرا پنهان یا آشکار کنید.

۳. اضافه کردن Hyperlink

برای گذاشتن پیوند اینترنتی (Hyperlink) کافی است تا از شورتکات Ctrl +K استفاده کنید.

۴. باز کردن منوی جستجو

فشردن دکمه‌های Ctrl و F نیز باعث می‌شود تا قسمت جستجو در نوار ناوبری (Navigation Pane) فراخوانی شود.

۵. تقسیم پنجره کاری

اگر قصد داشتید پنجره‌ای را که در ان کار می‌کنید تقسیم کنید کافی است تا کلید‌های Alt + Ctrl + S را بفشارید، انتخاب مجدد این شورتکات پنجره ایجاد شده را غیر فعال می‌کند.

۶. پاک کردن کامل و سریع یک واژه

بدون شک با کلید Backspace آشنا هستید، این کلید حرف‌های یک واژه را تک به تک پاک می‌کند، حال اگر قصد دارید کل کلمه‌ را به سرعت پاک کنید، از کلید‌های Ctrl + Backspace استفاده نمایید.

۷. تغییر حالت بزرگ یا کوچکتر بودن کاراکترهای انگلیسی

فشردن کلید‌های Shift و F3 نیز باعث می‌شود تا حالت کلمه‌ نوشته شده شما به حروف بزرگ انگلیسی یا حروف کوچک تغییر کند، ناگفته نماند که این شورتکات تنها برای حروف انگلیسی کارایی دارد.

۸. اضافه کردن خط در زیر واژها

برای گذاشتن خط در زیر کلمات یا به اصطلاح Underline کردن واژه‌های انتخاب شده از کلید‌های Alt + Shift + W استفاده کنید. توجه داشته باشید که این شورتکات شامل حال کلمه‌هایی که بین آنها فاصله وجود دارد نمی‌شود.

۹. ایجاد فاصله بین خطوط

فشردن کلید‌های Ctrl و 1 نیز باعث می‌شود تا فاصله‌ای بین خطوط ایجاد کنید.

۱۰. دو برابر کردن فاصله بین خطوط

برای دوبرابر کردن این فاصله از کلید‌های ترکیبی Ctrl و 2 استفاده نمایید.

۱۱. یک و نیم برابر کردن فاصله بین خطوط

کلید‌های ترکیبی Ctrl و 5 باعث می‌شود فاصله به ۱.۵ نسبت به حالت اولیه تغییر کند.

۱۲. برگشتن به یک مرحله قبل

اگر در حین کار با وُرد اشتباه کردید، با استفاده از کلید‌های Ctrl و Y روند کار انجام شده را یک مرحله به عقب برگردانید تا اشتباه شما حذف شود.

۱۳ اضافه کردن Page Break

کلید ترکیبی Ctrl و Enter برای اضافه کردن Page Break استفاده می‌شود. (این گزینه به صورت پیش فرض از هرجایی که آنرا انتخاب کنید صفحه‌ای جدید می‌سازد و نشانگر ماوس را به آن مکان هدایت می کند.)

۱۴. بستن سند جاری

پس از پایان کار با سند جاری که ایجاد کرده‌اید با انتخاب کلید Ctrl و W آنرا می‌توانید ببندید.

۱۵ بستن نرم‌افزار وُرد

اگر کار شما با وُرد به پایان رسیده، کافی است با انتخاب کلید Alt و F4 نرم‌افزار واژه‌پرداز وُرد را ببندید.

بدون شک شورتکاتهای وُرد به همین جا ختم نمی‌شود و راه‌های میان‌بر سریعی برای صدور سایر دستورات در ورد وجود دارد، با این حساب اگر شما هم شورتکاتی کاربردی می‌شناسید که در این لیست به آن اشاره نکردیم، خواهشمندیم آنرا با ما و سایرین در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

pcworld.com

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

Windows Hello احتمالاً دلیل کاهش شارژ باتری در دستگاه‌های مجهز به ویندوز 10 است


microsoft_surface_book

Windows Hello احتمالاً دلیل کاهش شارژ باتری در دستگاه‌های مجهز به ویندوز 10 است

گزارش شده است سرفیس پرو 4 و سرفیس بوک از کاهش شارژ باتری رنج می‌برد و از قرار معلوم سرویس امنیتی ویندوز هِلُو در ویندوز ۱۰ مقصر اصلی این نقص شناخته شده است.

تبلیغات متنی
  • دانلود مستقیم از گوگل‌پلی
  • قطار وبگردی | لذت سفر در دنیای مجازی
  • دانلود و خرید آنتی‌ویروس

ویندوز هِلُو سرویس جدیدی است که کاربران با استفاده از پارامترهای بایومتریک شناسایی شده و اجازه استفاده از ویندوز ۱۰ برای آنها صادر می‌شود، گزارش شده است که این سرویس در زمانی که سرفیس پرو ۴ یا سرفیس‌بوک در حالت آماده باش یا همان اِستَندبای قرار دارد میزان بسیار زیادی از شارژ باتری را هدر می‌دهد.

همان‌گونه که اشاره شد این آمار از گزارش‌های کاربران بدست آمده و به صورت رسمی مشخص نشده که آیا این سرویس امنیتی باتری سرفیس پرو 4 را در حالت استندبای کاهش می‌دهد یا اینکه جای دیگری از کار مایکروسافت می‌لنگد.

سرویس امنیتی ویندوز هِلُو را به راحتی می‌توان غیرفعال کرد با این حساب در حال حاضر تا زمانی که راه‌حل قطعی برای مشکل کاهش شارژ باتری در زمان استندبای سرفیس پرو 4 منتشر نشده است پیشنهاد می‌کنیم عطای این سرویس را به لقایش ببخشید و آنرا غیرفعال کنید.

اگر هم بلد نیستید این سرویس را غیر فعال کنید کافی است تا به قسمت تنظیمات یا همان Settings رفته و منوی Accounts را انتخاب کنید. در مرحله بعد وارد تنظیمات Sign-in شده و گزینه ورود به ویندوز با استفاده از شناسایی چهره را غیر فعال کنید.

سرفیس 4 محصولی تمام عیار است و بعید به نظر می‌رسد مایکروسافت در خصوص این خبر ساکت بنشیند، به این ترتیب انتظار می‌رود در آینده نزدیک شاهد اظهار نظر و راه‌حل رسمی از جانب مایکروسافت در خصوص کاهش باتری در این دستگاه‌ها منتشر شود.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

Directxچیست؟


ويندوز ايكس پي Direct X9.1 يا ورژنهاي بالاتر آن را ساپورت مي كند كه قابليتهاي صوتي و تصويري كامپيوتر را افزايش مي دهد. Direct X دسترسي به قابليتهاي دستگاه هايي مانند مانيتور و كارت صدا را براي نرم افزار ها فراهم مي كند تا از قابليتهاي سه بعدي تصوير و صداي فراگير و جلوه هاي صوتي آنها استفاده شود.

Direct X نرم افزار ها را قادر مي سازد تا از قابليتهاي سخت افزار كامپيوتر شما اطلاع پيدا كرده و پارامترهاي لازم را با آنها مطابقت دهد. اين خاصيت به برنامه هاي صوتي و تصويري اين قدرت را مي دهد تا روي هر كامپيوتري كه ويندوز نصب شده و سخت افزار آن سازگار با Direct X باشد فايل هاي صوتي و تصويري را با بيشترين كارايي و كيفيت ممكن به اجرا بگذارد.

Direct X يك سري از برنامه هاي سطح پايين است كه Application Programming Interfaces يا (APIs) را در خود دارد و دسترسي به ويژگيهاي با كارايي بالاي سخت افزار مانند چيپ هاي شتاب دهنده گرافيكي سه بعدي و كارتهاي صدا را امكان پذير مي سازد.

اين APIs ها شامل شتاب دهنده هاي گرافيك دو بعدي و فابليت پشتيباني از وسايل ورودي مانند موس، جوي استيك و كي بورد و كنترل ميكس صدا و صداي خروجي هم هست. توابع سطح پايين بوسيله اين مولفه ها پشتيباني مي شوند كه Direct X را مي سازند:

• Microsoft Direct 3D
• Microsoft Direct Sound
• Microsoft Direct Music
• Microsoft Direct Input
• Microsoft Direct Play

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

کتاب الکترونیکی (abook) چیست؟


ebook چيست؟

از اختراع رايانه، ترانزيستورها و ابداع اينترنت به عنوان فصل هاي انقلابي در تاريخ علم ياد شده است. با رواج هرچه بيشتر تاثير رايانه در جزئي ترين مسائل روزمره، دنياي ما با سرعت هرچه بيشتر به دنياي الكترونيك و ديجيتال تبديل مي شود. كتاب و چاپ و نشر نيز از اين راه باز نمانده اند و ظهور نشر الكترونيك به گونه اي كه در 2 يا 3 سال اخير شاهد آن بوديم، صنعت چاپ و نشر را دستخوش تحولي عظيم كرده است.

ebook يا كتاب الكترونيكي، پديده اي كاملاً تازه در اين بين است و مي رود تا نظام آموزش و اطلاع رساني را با دگرگوني هايي اساسي مواجه سازد. كتاب هاي الكترونيكي يا ebooks صرفاً نسخه هاي الكترونيكي مطالب مكتوب نيستند . بلكه ميتوانند علاوه برمتن‏‎، صوت و تصاوير و … رانيز شامل شوند. بعلاوه مي توانند درقالب فايل هايي كه مي تواند توسط يك رايانه اجرا شود مانند قالب هاي Word Text ،HTML ،PDF وفايل هاي اجرايي EXE درآيند.

سادگي اجرا، سادگي جستجو در متن ، داشتن قالب زيباتر ، منسجم بودن مطالب ، امكان عرضه يا فروش ساده تر و سريعتر ، داشتن قابليت افزودن امكانات مالتي مديا و … ازجمله ويژگي هايي هستند كه كتاب الكترونيكي رابه عنوان يك رسانه نو پا و رو به رشد از ساير رسانه هايي از اين دست ممتاز مي گرداند.

نهادهاي بسيار زيادي با درك اهميت اين رسانه، به حمايت و گسترش اين پديده نوپا اقدام مي كنند كه قصد آنها توسعه هرچه بيشتر نشر الكترونيك و بهادادن به اين پديده است. اكنون سايت هاي فراواني مي توان يافت كه از نويسندگان ديجيتال استقبال مي كنند. انتشارات تجاري Time Warner اخيراً از وجود سايت http://www.ipublish.com (http://www.ipublish.com/) خبرداد كه مسؤلان آن نويسندگاني را كه قصد دارند كتابشان در قالب الكترونيكي عرضه شود، جلب و حمايت مي كنند.

همچنين جنبشي تحت عنوان پروژه گوتنبرگ(Project Gutenberg) شكل گرفته است كه هدف آن تبديل كتاب هاي عادي به كتاب هاي الكترونيكي است. هزاران كتاب كه تا كنون در كتابخانه ها و يا كلكسيون هاي خصوصي موجود بودند اكنون درقالب ديجيتال در دسترس همگان قرار مي گيرند.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

Vdslسریعترین فناوری و غلبه بر adsl


یک سيستم تلفن معمولي شامل يک جفت سيم مسي ساده هست که توسط شرکت مخابرات محلي در خانه هر مشترک نصب شده است، اين خطوط مسي از نظر پهناي باند، ظرفيت بالايي علاوه بر ظرفيت مورد نياز براي انتقال صوت (مکالمه تلفني) را دارا هستند.

سيگنال هاي صوتي همواره بخش ناچيزي از اين ظرفيت را اشغال مي نمايند، فناوري DSL (1) از ظرفيت باقيمانده اين خطوط براي انتقال اطلاعات بدون اختلال و آسيب رساندن به مکالمات صوتي و حتي به صورت همزمان استفاده مي نمايد.

محدوده سيگنال هاي بسامدي صوت انسان در هنگام مکالمه بين 400 تا 3400 هرتز است، اين در حالي است که سيم هاي مسي توانايي بالقوه ارسال چندين ميليون هرتز را نيز دارند، پس عملاً حجم زيادي از ظرفيت اين سيم ها بدون استفاده باقي خواهد ماند. فناوري DSL براي استفاده از اين ظرفيت از دو بخش تجهيزاتي بهره مي گيرد، يکي در طرف مشتري (مشترک خدمات) و ديگري در طرف فراهم آورنده خدمات.

- فرستنده گيرنده: در مکاني که مشتري قرار دارد يک فرستنده DSL قرار مي گيرد.

-(DSLAM (2: اين وسيله که در طرف فراهم آورنده خدمات قرار مي گيرد، به منظور فراهم آوردن خدمات DSL براي چندين مشترک به کار مي رود.

فرستنده گيرنده DSL معمولاً توسط کاربران به نام مودم DSL شناخته مي شود، اما کارشناسان شرکت فراهم آورنده يا ISP اين تجهيزات را به نام ATU-R(3) مي شناسند. گذشته از نام، اين وسيله، ابزاري است براي اتصال رايانه کاربران به خطوط DSL. اين اتصال مي تواند به چند طريق برقرار شود که متداول ترين روش، استفاده از درگاه USB رايانه هست.

* محدوديت در مسافت:

DSL فناوري است که تقريباً وابسته و حساس به مسافت است، به اين معني که هرچقدر طول اتصالات (فاصله ميان مشترک تا فراهم کننده خدمات) بيشتر باشد، کيفيت سيگنال ها و سرعت ارتباط کاهش مي يابد. بنابراين خدمات ADSL محدوديتي دارند که حداکثر مسافت ميان مودم و ISP را تا تقريباً 5 کيلومتر محدود مي نمايند، چنانچه با افزايش فاصله از ميزان ياد شده، مشترکين نمي توانند از حداکثر سرعت ممکن بهره مند گردند.

در اين ميان نکته اي که ممکن است باعث تعجب و سوال شود اين است که اين خدمات از نظر مسافت محدوديت دارند اما تماس ها و مکالمات صوتي هيچ محدوديتي در مسافت هاي زياد ندارند، پاسخ اين است که در مراکز تلفن، تقويت کننده هايي براي بهبود و تقويت سيگنال هاي صوتي به کار رفته است اما اين تقويت کننده ها با سينگال هاي DSL سازگار نيستند و باعث آشفتگي و اختلال در روند تبادل داده مي گردند. در حقيقت مدار گفته شده و نيز فيبرهاي نوري به عنوان خطوط دسترسي موانعي جدي براي اتصال به شبکه DSL به شمار مي روند.

امروزه اغلب تجهيزات DSL سازندگان مختلف با فناوري DMT(4) سازگار هستند. DMT سيگنال ها را به 247 کانال جداگانه تقسيم مي کند که هر يک از آنها پهنايي برابر (khz)4 کيلوهرتز دارند. براي درک بهتر، تصور کنيد که خط مسي تلفن شما به 247 رشته نازک تقسيم شود و به هر کدام از آنها يک مودم متصل گردد، با اين روش شما قادر خواهيد بود تا سرعتي معادل 247 مودم را به يک باره بر روي رايانه خود داشته باشيد. هر يک از اين 247 کانال در هر لحظه سطح کيفيت سيگنال را بررسي مي نمايند و در صورتي که هر يک از کانال ها کيفيت نامطلوبي را ارايه دهد به سرعت از طريق کانال ديگري اتصال را برقرار مي کنند، بنابراين در اين سيستم، ارتباط، ناپيوسته و پايدار برقرار مي ماند و همواره در جستجو براي يافتن مناسب ترين کانال جهت ارسال و دريافت داده فعاليت مي کند.

* سرعت52 (VDSL):

VDSL نيز هم چون فناوري DSL عمل مي نمايد، اما با اين تفاوت که سرعتي باور نکردني را براي دسترسي به شبکه فراهم مي آورد. سرعتي معادل 52 مگا بايت بر ثانيه براي دريافت و 16 مگابايت بر ثانيه براي ارسال. چنين سرعتي چندين برابر ADSL است، اما محدوديت مسافت در VDSL بيشتر و تقريباً در حدود حداکثر يک کيلومتر است.

* انواع خدمات DSL :

- (ADSL) يا DSL نامتقارن: کلمه نامتقارن از آن جهت به اين روش اطلاق مي گردد که در آن، ميزان سرعت دانلود (دريافتي) از سرعت آپلود (ارسالي) بالاتر است، چرا که اغلب کاربران اينترنت بيشتر دريافت کننده اطلاعات هستند تا ارسال کننده آن.

- (HDSL) مخفف DSL نرخ داده بالا: شيوه اي که نرخ تبادل اطلاعات (ارسال و دريافت) در آن يکسان هست.

- (DSL-ISDN): اين روش که کمترين سرعت در ميان انواع ديگر را براي ارسال و دريافت فراهم مي آورد، به کاربر اجازه مي دهد تا با سرعتي حداکثر برابر 144 کيلو بايت بر ثانيه به شبکه دسترسي داشته باشد.

- (MSDSL) يا DSL متقارن با سرعت هاي مختلف: اين روش علاوه بر يکسان بودن نرخ سرعت ارسال و دريافت، به خدمات دهنده امکان مي دهد تا براساس هزينه پرداختي مشترکين، ميزان سرعت دسترسي آنها را کاهش و يا افزايش بخشد. (تعريف خدمات با سرعت ها و هزينه هاي مختلف).

-(SDSL) يا DSL متقارن: اين خدمات نيز همانند HDSL نرخ ارسال و دريافت برابر را فراهم مي آورند اما نيازمند يک خط جداگانه از تلفن هستند.

- (RADSL) يا DSL با نرخ تطبيقي: اين روش که عمومي ترين شيوه اتصال DSL است به يک مودم DSL اجازه مي دهد تا ميزان سرعت دسترسي را برحسب کيفيت سيگنال ها و مسافت مورد نظر تنظيم نمايد.

- (VDSL) يا DSL با نرخ سرعت بسيار بالا: اين روش حداکثر سرعت ممکنه در خدمات DSL را براي کاربران به شکل غيرمتقارن فراهم مي اورد، اما مشکل اصلي آن محدوديت در مسافت است.

- (VODSL) يا صوت بر DSL: نوعي شبکه تلفني مبتني بر IP که در آن چندين خط تلفن منفرد، با قابليت انتقال داده مي گردد.
Arezoo
08-28-2010, 14:47
تکنولوژیADSL

در اختیار داشتن سرعت همان چیزی است که همیشه در پی آن هستیم. فن‌آوری ADSL پاسخی است به آنها که به سرعت احتیاج دارند تا با استفاده از آن زودتر به هدف برسند، و از دیگر روشهای دسترسی با استفاده از مودم‌ها و خط‌های تلفن به ستوه آمده‌اند و در پی آن هستند تا با استفاده از این راهکار و با سرعت مطلوب به پاسخ خود برسند. ADSL تکنولوژی جدیدی است که بر بستر کابل تلفن قدیمی و آشنای خودمان عمل می‌کند. نصب یک سیستم ویژه در داخل پست مخابراتی هر منطقه، مشترکین تلفن آن منطقه را به سادگی و بدون نیاز به هر نوع دخل و تصرف سخت‌افزاری و یا نرم‌افزاری، از این سرویس بهره‌مند می‌نماید.

از این ساده‌تر ممکن نیست
این تکنولوژی بهترین و بیشترین سرعت را بدون نیاز به تدارک زیرساختهای جدید ممکن ساخته است. استفاده از سیم‌کشی‌های موجود تلفن بدون نیاز به اتصال به دستگاه‌های حجیم و پیچیده، کار مصرف‌کننده را بسیار راحت می‌نماید. برای داشتن یک اتصال ADSL در محل مصرف‌کننده تنها نیاز به یک مودم ویژه است. پس از برقراری ارتباط، تنها هزینه ثابت خط ADSL به شکل ماهانه و با توجه به پهنای باند دریافتی به عنوان هزینه دریافت می‌شود. در حالیکه از ارتباط ADSL استفاده می‌کنید ارتباط تلفنی شما همیشه آزاد و در دسترس است. هزینه تلفن تنها در صورت استفاده از تلفن محاسبه می‌شود و ربطی به استفاده از خط ADSL ندارد.

DSL چیست

محبوب‌ترین تکنولوژی باند پهن در جهان یعنی DSL بیش از 30 میلیون مشترک تا پایان بهار 2004 به کاربران اینترنت افزوده و تعداد بهره‌مندان جهانی را به 78 میلیون در کل رسانده که این رشد بیش از دو برابر دیگر روش‌های متکی بر پهنای باند بوده است. تکنولوژی DSL یکی از انواع انتقال پرسرعت بوده است که با تلفن معمولی شما را قادر می‌سازد تا ضمن دسترسی به اینترنت پرسرعت از امکان دریافت صدا و تصویر با کیفیت بالا استفاده کنید. نوع دیگر همین تکنولوژی ADSL است که یکی از انواع فن آوری DSL است، که در این روش سیستمهای سخت‌افزاری ویژه (DSLAM) باید در پستهای مراکز مخابراتی نصب گردند. پس از نصب این سیستمها و با استفاده از کابل‌های تلفن، سرویس قابل راه‌اندازی می‌شود، بدین لحاظ از نظر هزینه برای دولت و مصرف‌کننده بسیار قابل قبول است. زیرا هزینه کابل‌کشی مجدد به هیچیک از طرفین تحمیل نمی‌شود. مصرف‌‌کننده این سرویس تنها به یک مودم ADSL احتیاج دارد.

DSL چگونه کار می‌کند

با استفاده از زوج سیمهای مخابرات برای تلفن خانگی ما تنها از یک پانصدم امکانات بالقوه این سیمها استفاده می‌کنیم و مابقی بلااستفاده می‌ماند. ADSL پهنای باند 1.1 مگاهرتزی خطوط مسی را به کانال های 4 کيلوهرتزی تقسيم می کند و آخرين کانال را جهت ارسال صدا و فاکس معمولی تخصيص می دهد و 256 کانال ديگر را برای انتقال دو طرفه اطلاعات استفاده می کند; به اين ترتيب که 64 کانال را برای خط ارسال اطلاعات و 128 کانال ديگر را جهت دريافت اطلاعات استفاده می کند. در بهترين حالت اگر 192 کانال 4 کيلو هرتزی موجود را استفاده کند، در تئوری سرعت بايد به حدود 9 مگابيت در ثانيه برسد.

در حال حاضر سرعت خطوط ADSL در بهترين حالت 2 مگابيت در ثانيه می باشد.در عمل، اين خطوط اطلاعات زنجيره وار ديجيتال را به اطلاعات پارالل در دو سر انتقال اطلاع تبديل می کنند. دقيقا مشابه کاری که در مودم های خطوط عادی انجام می شود.
سرعت انتقال اطلاعات در محدوده ذکر شده به عواملی از جمله فاصله ارتباطی و نوع سيم استفاده شده بستگی دارد.حال با استفاده از سخت‌افزارهایی که بتوانند داده‌ها را فشرده‌سازی، ارسال و دریافت نمایند می‌توانیم این قابلیت بلااستفاده را هم به کار بگیریم. یکی از این سخت‌افزارها در پست مخابرات نصب و دیگری در محل استفاده‌کننده نصب می‌شود. ارتباط از طریق سیم تلفن قبلی شما برقرار می‌شود بدون اینکه اختلالی در ارتباطات تلفنی بوجود آید. حالا به شرط اینکه مودم همیشه به خط وصل و روشن باشد ارتباط شما با اینترنت همیشه برقرار خواهد بود در عین حال اینکار برای مکالمات تلفنی مشکلی پیش نمی‌آورد.

برتری‌های فنی DSL

اتصال دائم و بی‌وقفه و مطمئن به شبکه مخابرات و شبکه جهانی اینترنت برقرار است – هزینه ثابت ماهانه بدون هزینه نصب (کمتر از 400000 ریال برای 256Kbps )[ حجم ارسال و دریافت محدوده و هزینه ای ندارد ] – تجهیزات تحویلی به مشتری رایگان است – فاصله زمان درخواست تا تحویل سیستم کوتاه می‌شود – از حداقل تجهیزات در محل کار یا خانه استفاده می‌شود – سرعت سیستم به قدری بالا خواهد بود که سرویس‌های دیگر اینترنت نیز مانند صوت و تصویر متحرک، برای استفاده در دسترس خواهند بود – نیاز به کابل‌کشی مجدد نیست – می توان بیش از یک نفر از هر اتصال استفاده نمود- در شرایط ایده‌آل (نبود نویز بر روی سیمها، فاصله کم تا مرکز مخابراتی) حداکثر سرعت دریافت 8Mbps و سرعت ارسال 1Mbps خواهد بود – اداره و کنترل کارهای چنین اتصالی نیز به سادگی همان کاری است که با تلفن منزل انجام می‌دهیم _ به علت سرعت بالا (دریافت و ارسال) امکان برقراری جلسات و سمینارهای مجازی با سهولت میسر است – بازشدن راه برای انجام پروژه‌هایی مانند دولت الکترونیک، پزشکی الکترونیک، آموزش سمعی بصری الکترونیک، شبکه اختصاصی الکترونیک و مجموعه وسیعی از دیگر کاربردهای الکترونیک – مسافت 8/1 کیلومتری تحت پوشش شبکه برای تامین سرعت 8 Mbps – ارائه انواع سرویس‌های مختلف براساس بستر شبکه DSL مانند VODSL، Video on demand، VOIP

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

رایانه هایی با سرعت نور


سرعت ، این روزها بر همه شوون زندگی انسان سایه افکنده است. بشر تا آنجا که بتواند می خواهد مرزهای تعریف شده سرعت را در عرصه های مختلف درهم شکند و به حدود جدید این مرزها دست یابد.
در چنین شرایطی ، خودروها، هواپیماها و ابزارهای محاسبه در این راه هر روز متحول می شوند و اگر در این بحبوحه ، از روشی جدید که به این روند شتاب بخشد، خبری منتشر شود، توجه خاصی به آن خواهد شد. خبری که چندی پیش در نشریات معتبر علمی به چاپ رسید، از این دست بود.
چندی پیش گروهی از دانشمندان دانشگاه UCLA موفق به اختراع لیزر سیلیکونی شدند تا به سوی رایانه های نوری گامی بلند برداشته شود.
سیلیکون ، عنصری ویژه است و بسیاری از قطعات الکترونیکی که مبنا و پایه ای برای گسترش توانایی رایانه ها به حساب می آیند بر مبنای خواص این عنصر ساخته شده اند.
امروزه با استفاده از خواص این فلز توانسته ایم بیش از یک میلیارد ترانزیستور را روی یک چیپ الکترونیکی کوچک نصب کنیم و آن را به تولید انبوه برسانیم و با قیمت مناسب در بازار بفروشیم.
کاربردهای وسیع این عنصر باعث شده است پایه و بستری مناسب برای تولید هرگونه ساختار الکترونیکی به حساب آید حتی برای ساخت لیزر، توانایی های سیلیکون از یک سو و توانایی های ویژه لیزر از سوی دیگر ترکیب این دو را به گامی بلند برای پیشرفت های فناوری تبدیل می کند.
در این راه مشکل کوچکی وجود دارد. بر مبنای متون کتب درسی ، تهیه لیزر از سیلیکون امکان پذیر نیست. باوجود این منع نظری ، هیچ وقت تلاشها برای انجام این فرآیند غیرممکن متوقف نشد.
در سالیان گذشته ، تلاشها برای تولید این لیزر از سوی محققان گوناگون بی نتیجه ماند.
بسیاری از آنها تلاش می کردند با افزودن ناخالصی هایی به سیلیکون یا استفاده از روشهای پیچیده و ترکیبی به ساخت این لیزر نایل شوند، اگرچه همه تلاشها ناکام ماند حتی اگر به موفقیت دست می یافت به دلیل روشهایی که در تهیه آن به کار رفته بود با ساختارهای فناوری سیلیکونی استاندارد ناسازگار می ماند، بخصوص آن که این روشها نور لیزر را تنها در طول موج خاصی تولید می کرد که معمولا با طول موج موردنظر متفاوت بود.
تلاشهای فراوانی برای تهیه این لیزر ادامه یافت ، به طوری که می توان تهیه این لیزر را هدف اصلی بیشتر موسسات تحقیقات لیزر در دهه گذشته دانست.
دکتر بهرام جلالی ، مدیر تیم تحقیقاتی دانشگاه UCLA یکی از این محققان است که مدرک کارشناسی خود را در رشته فیزیک دانشگاه ایالتی فلوریدا و کارشناسی ارشد و دکتری را در فیزیک کاربردی از دانشگاه کلمبیا اخذ کرده است.
او که تاکنون بیش از ۲۰۰ اثر تحقیقی منتشر کرده ، عضو موسسه نانو سیتای کالیفرنیا (CNST) است. او جایزه دریج گیت ۲۰ را نیز دریافت کرده و در گروههای علمی فراوانی عضویت دارد.به دلیل تلاشهای گسترده و البته نافرجام گذشته ، وقتی گروهی از دانشمندان دانشگاه UCLA به سرپرستی دکتر بهرام جلالی ، چند سال گذشته اعلام کردند موفق به اختراع لیزر سیلیکونی شده اند، توجه منابع معتبر علمی به آن جلب شد. بر مبنای اصول و مفاهیم مربوط به لیزر و سیلیکونی ، علت این که تاکنون نتوانسته ایم به لیزر سیلیکونی دست پیدا کنیم ، به آنجا بازمی گردد که تولید لیزرهای معمول که به لیزرهای دیود معروف اند با تکیه بر انتقال سطح انرژی الکتریکی درون مواد صورت می گیرد.
لیزرهایی که در پخش کننده های دی وی دی یا وی سی دی یا نشانگرهای لیزری استفاده می شود، از همین رویکرد استفاده می کنند.
وقتی این رویکرد در تولید لیزر استفاده می شود، عنصر مورد استفاده باید ساختار مستقیم الکترونیکی داشته باشد. direct electronic bands true ture نیروی لازم این انتقال را تامین می کند. ترکیبات نیمه رسانا از چنین باندی برخوردارند و به همین دلیل ، لیزرهای نیمه رسانا براحتی بر این اساس تولید می شوند.
متاسفانه سیلیکون دارای باند غیرمستقیم است و به همین دلیل ، ماده دیگری باید نقش واسطه را برای انتقال الکترونیکی ایفا کند.
مشکل اصلی آنجاست که این واسطه خود باعث جذب انرژی می شود که باید نور تولید کند. به گفته دکتر جلالی ، این موقعیت شبیه نقل و انتقالات تجاری است. در یک حالت ، رابطه مستقیمی میان خریدار و فروشنده وجود دارد و در حالت دیگر شخصی به عنوان دلال بین این دو قرار می گیرد و معامله بدون حضور این واسطه امکانپذیر نخواهد بود. متاسفانه این واسطه ، بخشی از هزینه مورد نقل و انتقال را که درباره لیزرها همان انرژی است به خود اختصاص می دهد. به زبان فنی ، نقش این واسطه و سوداگر را یک فونون (phonon) ایفا می کند و این ذره ای است که برای توصیف لرزشهای اتمی به کار گرفته می شود.
این تیم تحقیقاتی از همین قانون ها برای تولید نور استفاده می کردند. براساس گزارشی که دانشگاه UCLA در این باره منتشر کرده است ، کشف این لیزر کاربردهای فراوانی در حوزه های مختلف خواهد داشت ؛ مقوله هایی چون تشخیص بیوشیمی ، ایمنی ارتباطات و... از این دست است.
به دلیل خواص ویژه این نوع لیزر، طول موج نور تولید شده دارای بازه متفاوتی نسبت به لیزرهای کلاسیک است و همین مساله ، سبب کاربردهای فراوان آن خواهد شد. بویژه برای انجام عملیاتی که در میانه پنجره مادون قرمز طیف الکترومغناطیس تعریف می شود.در این ناحیه ، با این که کاربردهای فراوانی قابل تعریف است ، اما تاکنون با کمک لیزرهای موجود امکان تعریف عملکرد روی آنها میسر نیست.
تفکیک های بیوشیمی در ناحیه مادون قرمز یعنی جایی است که بیشترین جذب در آن ناحیه اتفاق می افتد و نکته دوم ، کاربردهایی است که در ارتباطات بی سیم نوری خواهد داشت ؛ چرا که امکان برقراری این ارتباطهای نوری که سازگار با ساختارهای فیبرهای مرسوم هم هستند، با قیمت مناسب فراهم می شود.
گذشته از تمام این کاربردها، بسیاری از دانشمندان علوم رایانه ای نسبت به این اختراع واکنش نشان دادند و آن را گامی بزرگ به سوی رایانه های نوری دانسته اند. دکتر جلالی درباره نقش این لیزر در آینده رایانه ها معتقد است که در دو بازه زمانی می توان این تاثیر را مطرح کرد.
در یک بازه زمانی کوتاه مدت می توان انتظار داشت از این لیزر سلیکونی برای سوییچ های الکترونیکی در مدارها استفاده کرد، تا بر محدودیت سرعت پردازشگرهای رایج غلبه شود.
در آینده ای دورتر اتفاق متفاوتی رخ خواهد داد و ممکن است پردازشگرهای نوری و بر مبنای این لیزر ساخته شود و همین نکته است که مورد توجه جدی قرار دارد، اما رسیدن به این نقطه ، پایان تحقیقات نخواهد بود. دکتر جلالی معتقد است گام بعدی در این راه افزایش کارایی و منطبق کردن بیشتر خواص این لیزر با کاربردهایی است که مورد نیاز است.
در حال حاضر، این لیزر تنها می تواند پالسهایی را تولید کند و گام بعدی ، تولید پرتوی پیوسته نور لیزر خواهد بود. آن زمان ، لیزر سلیکونی به طور رسمی افقهای جدیدی را در فناوری روشن خواهد کرد.
اگر رویای تولید لیزرهای سیلیکونی بتواند با رویای دیرینه تولید رایانه های نوری پیوند بزند باید در انتظار رویدادی بی نظیر در عرصه ارتباطات باشیم ؛ رویدادی که سرعت ارتباطات را به طرز شگفتی افزایش خواهد داد. باید منتظر چنین روزی بود. هر چه باشد ما هنوز در دوره شکوفایی فناوری ارتباطات و در میانه انقلابی قرار داریم که تمام شوون زندگی ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

Voipچیست؟


VOICE OVER IP یا VOIP چیست؟

در گذشته سيستم تلفنی، يك شبكه سوئيچينگ مداری (Circuit Switching ) بود که هنوز هم کما بیش ادامه دارد. بدين معنی كه از طريق گره‌های شبكه، يك مسير اختصاصی بين دو ايستگاه انتهايی برقرار می‌شود. در مقابل، شبكه‌ای مانند اينترنت از سوئيچينگ پاكتی (Packet Switching) استفاده می‌كند كه روشی كاملا متفاوت با سوئيچينگ مداری دارد. در اين نوع شبكه برای انتقال ديتا نياز به يك مسير اختصاصی نيست، بلكه ديتا به صورت دنباله‌ای از قطعات كوچك به نام پاكت (Packet) ارسال می‌شود . هر پاكت در طول شبكه از گرهی به گره ديگر ارسال می‌شود و در هر گره پاكت به طور كامل دريافت و ذخيره شده، سپس به گره‌های بعدی ارسال می‌شود. البته چگونگی هدايت و مسيريابی در گره‌های ميانی، روش‌های مختلفی دارد كه توضيح آنها در اين نوشتار نمی‌گنجد.
شبكه تلفن با داده‌های آنالوگ (صوت) سرو كار دارد. محدوده فركانسی سيگنال تلفن از 0 تا حداکثر 4 کیلو هرتز می‌باشد كه تقريبا محدوده فركانسی صوت انسان را پوشش می‌دهد. البته برای انتقال صدا در بسياری موارد، سيگنال آنالوگ تلفن را به داده‌های ديجيتال تبديل می‌كنند تا امكان انتقال آن با هزينه كمتر امكان‌پذير باشد. ( برای مثال برای ارتباط بين مراكز تلفن در قسمتی به نام PCM، سيگنال ديجيتال به آنالوگ تبديل شده، و در مركز مقصد عكس اين عمل انجام می‌شود و سيگنال آنالوگ دوباره به دست می‌آيد) برای تبديل سيگنال آنالوگ تلفنی به ديجيتال، مطابق با قضيه نايكوييست حداقل فركانس 2 برابر یعنی هشت Khz نياز است كه با توجه به استاندارد نمونه‌برداری 8 بيتی در هر بازه زمانی، برای انتقال هر خط آنالوگ تلفنی به 64Kbps پهنای باند ديجيتال نياز است. اين پهنای باند حالت ايده‌آل و پايه انتقال ديجيتالی تلفن است. در حقيقت اكثر استانداردهای مخابراتی همچون E1 و T1 و حتی استانداردهای فيبر نوری STM1 بر اساس تعداد كانال‌های 64Kbps تعريف شده‌اند.
اما تخصيص 64Kbps برای انتقال هر كانال صوتی هزينه بالايی می‌طلبد، مخصوصا زمانی كه شبكه‌ای به اندازه كره زمين مدنظر طراحان باشد. با پيشرفت تكنولوژی به خصوص در زمينه كامپيوتر، راه‌حل‌های جديد برای كم‌كردن هزينه ارتباط مطرح شد كه برخی از اين راه‌حل‌ها منجر به پايين آوردن پهنای باند مورد نياز انتفال تلفنی می‌شدند.
مهم‌ترين راه‌حل، استفاده از الگوريتم‌های فشرده‌سازی خاص و حذف بعضی از سيگنال‌های زايد از داده ديجيتال می‌باشد. برای مثال در اكثر ارتباطات تلفنی، يكی از طرفين، شنونده و ديگری گوينده است. در ارتباط كلاسيك تلفنی، در اين حالت كانال اشغال می‌شود هرچند داده‌ای منتقل نمی‌شود. می‌توان با استفاده از الگوريتم‌های خاص، سكوت يك طرف را تشخيص داد و به جای ارسال كامل داده و اشغال شدن كامل پهنای باند، داده‌ای به معنی سكوت را به گيرنده ارسال كرد و تا زمانی كه سكوت در يك طرف برقرار است، داده‌ای منتقل نكرد. اهميت اين الگوريتم بخصوص در ارتباطات راديويی (مانند سيستم تلفنی موبايل) بسيار با اهميت می‌شود، چرا كه با توجه به محدوديت كانال‌ها و وجود درخواست كنندگان زياد، استفاده بهينه از باند مهدود بسيار مهم است.
مسئله ديگر، سكوتی است كه بين اداكردن حروف از دهان انسان وجود دارد، چرا كه هرقدر شخصی بتواند سريع صحبت كند، باز بين اداكردن حروف، زمانی وجود دارد كه با استفاده از الگوريتم‌های خاص می‌توان آنها را حذف كرد. علاوه بر تمام اينها، امكان استفاده از الگوريتم‌های فشرده‌سازی در صوت ديجيتال‌شده وجود دارد.
البته استانداردهای مختلفی برای پايين آوردن پهنای باند مصرفی وجود دارد.
يكی از اولين و مشهورترين اين استانداردها، استاندارد GSMK می‌باشد كه در سيستم موبايل (GSM) استفاده می‌شود. اثبات شده است كه اين استاندارد با استفاده از يك پهنای باند 13Kbps (حدود يك پنجم پهنای باند پايه) كيفيتی مطلوب را به مشترك ارائه می‌كند.
در VOIP هم از استانداردهای مختلفی برای تبديل صوت به داده ديجيتال وجود دارد كه نياز به 64Kbps تا 8.3Kbps پهنای باند دارند.
مقايسه انواع استانداردها با كمك شاخصMOS كه يكی از شاخص‌های معرف كيفيت در انتقال ديجيتال است، انجام میگیرد.اين استانداردها حداقل كيفيتی برابر سيستم موبايل (GSM) را ارائه می‌دهند.

البته عامل ديگری نيز در كيفيت انتفال صدا به وسيله IP تاثيرگذار است. با توجه به ساختار سوئيچينگ پاكتی در اينترنت و استفاده از پروتكل UDP در VOIP، تضمين 100% برای رسيدن داده‌ها به مقصد وجود ندارد، چرا كه علاوه بر امكان از دست رفتن پاكت‌ها در طول مسير، امكان پس و پيش شدن آنها (به دليل استفاده ازپروتكل UDP ) نيز وجود دارد.

البته مكانيزمی در استانداردهای جديد وجود دارد، تا در صورت گم شدن پاكت‌ها، افت كيفيت زياد نباشد.
همان طور كه مشاهده می‌شود، استاندارد G729 تنها تا زمانی كه درصد گمشدن پاكت‌ها كمتر از5 باشد، سرويسی با كيفيت قابل قبول را به كاربر ارائه می‌دهد. البته اين درصد گم‌شدن پاكت‌ها بسيار كم می‌باشد و امكان ارائه سرويسی مطمئن را به كاربر نمی‌دهد.
از سوی ديگر همان طور كه مشاهده می‌شود، در استاندارد Enhanced G.711 حتی با وجود 30% گم شدن پاكت‌ها، باز كيفيت سرويس در حد عالی است. البته در ايران با توجه به گران بودن پهنای باند، معمولا از استاندارد G.729 و يا پايين‌تر استفاده می‌شود و متاسفانه به دليل پايدار نبودن ارتباط ISPها با اينترنت و وجود نويز زياد و درصد بالای گم‌شدن پاكت‌ها، كيفيت ارتباط در اكثر مواقع در حد مطلوبی نمی‌باشد.
در هر حال VOIP با ارائه كيفيتی در حد PSTN اما با هزينه‌ای بسيار پايين‌تر نسبت به PSTN (به علت ساختار شبكه‌ای و مهم‌تر از همه ساختار سوئيچينگ پاكتی) توانسته است توجه زيادی را به خود جلب كند، به طوری كه به نظر می‌رسد در آينده كليه ارتباطات راه دور از طريق VOIP انجام شود.
شركت‌های دولتی و خصوصی برای استفاده از اين تكنولوژی و ارانه خدمات با هزينه پايين‌تر و كيفيت بالاتر به مردم، در صورت توجه به نكات فنی و نيز اقدامات ضروری، می‌توانند توفيق زيادی يابند.

منبع: مجله دنیای کامپیوتر و ارتباطات

انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

دانلود فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا دانلود فایل های کامل نقشه ی طرح تابلو فرش های دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا   تنها سایت ارائه دهنده فایل نقشه ی طرح های تابلو فرش (قیمت نقشه ها حداقل از 50 هزار تومان تا چندین میلیون تومان در بازار با توجه به ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم  اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 68 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم   مزایای استفاده از ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی  - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD   + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه)   فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه   بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیست‌های فولیکولارکیست‌های لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

جزوه امور مالی و حقوق عمومی و دولتی با دیدگاه کاربردی در دفاتر اسناد رسمی آماده برای دانلود مشخصات استاد: سید علیرضا طباطبایی بافقی سردفتر اسناد رسمی 3 یزد و عضو جامعه سردفتران استان یزد تعداد صفحات: 143 فرمت: پی دی اف PDF حجم: 3 مگابایت کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی ... ...

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

                نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 12 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: بخش 18 تعیین نوع کسب و کار کسب و کاربه تمامی فعالیت های تولیدی، خدماتی، خرید و فروش کالا ها با هدف سودآوری، کسب و کار گویند. فروش و انتقال کالا ها و ... ...

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

مشخصات فايل نام فايل:دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080 نوع فايل:بک دراپ،backdrop پسوند فايل اصلي:JPEG پسوند فايل فشرده:ZIP ابعاد:3712*5249 PIX کيفيت: 300 DPI ويژگي هاي فايل فایل اصلی(Original file) کاربري آسان جايگزين مناسب براي دکورهاي گران ... ...

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

عنوان پاورپوینت درسی : دانلود پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی پایه دوازدهم   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 27   شامل: متن درس و شعر، معنای روان متن درس و شعر، معنای واژگان مهم، آرایه ها، کارگاه متن پژوهی همراه با جواب، قلمرو زبانی، قلمرو ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه "اسکیس معماری از بناهای ایرانی"    این مجموعه شامل 225 تصویر اسکیس و کروکی معماری از بناهای مختلف ایرانی می باشد.   ... ...

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

  عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 26       پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین ... ...

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

جزوه معتبر درس الاستیسیته آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر محسن اصغری تعداد صفحات: 90 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: خوب حجم: 20.6 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 44 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...

پاسخنامه فصل یک راهنمای شیمی دوازدهم

پاسخنامه فصل یک راهنمای شیمی دوازدهم

این فایل شامل پاسخ برخی تستهای فصل یک راهنمای معلم کتاب شیمی دوازدهم میباشد . شماره تست هایی که پاسخ داده شده است 12-13-14-15-17-18-19-22-27-28-31-32-40-33-36-37-41 کتاب راهنمای معلم شیمی دوازدهم یکی از منابع آزمون دبیری شیمی آموزش و پرورش است این فایل به صورت دست نویس ... ...

کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت ppt

عنوان فایل :کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت نوع فایل: پاورپوینت تعدادصفحات : 250 ص   برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید دانلود کتاب گیاه شناسی ۱ با فرمت پاورپوینت ppt شرح مختصر: امروزه سلول به عنوان واحد ساختمانی همه موجودات زنده معرفی می‌شود و درباره هر یك از ...

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf ... ...

راهنمای جامع دستور پخت غذاها و نوشیدنی های آرامبخش

راهنمای جامع دستور پخت غذاها و نوشیدنی های آرامبخش

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز غذاها و نوشیدنی های آرامبخش قدم بگذارید، با دستور پخت های متنوع و خوشمزه آشنا شوید و با طعم دلنشین آنها، به آرامش ذهن و جسم خود دست پیدا کنید!   در دنیای پرشتاب امروز، استرس و اضطراب به بخش جدایی ناپذیر زندگی بسیاری از افراد ... ...


مطالب تصادفی

  • انقلابي در اسمارت فون ها و تمام سطوح معمولي ، با تكنولوژي جديد تاچ
  • جلوگیری از اجرای برنامه ها هنگام راه اندازی ویندوز ( Startup )
  • راه هاي افزايش بازديد كننده از وبلاگ
  • نکات مهم در مورد سرچ گوگل
  • روشی دیگر برای حذف ردپای خود از اینترنت

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد